Pias Hundhälsa är nu också Animal Protector, det innebär att jag varje månad ger ett bidrag till WSPA olika projekt.

 

Då min webshop är relativt ny och inte kommit igång så bra än så blev summan blygsam 165 kr har jag nu satt in till WSPA! Men många bäckar små... :) Det finns ju heller inget som hindrar att vi alla själva sätter in en slant till detta arbete för världens hundar.

 

Bästa Pia Svensson, Pias Hundhälsa

Du har precis gjort något stort för världens djur.

 

Stort Tack för ditt stöd! Med din hjälp kan vi vaccinera ännu fler hundar och rädda dem från massavlivning. För varje hund som vi vaccinerar kommer vi ett steg närmare målet att stoppa rabies världen över. Därigenom skyddar vi människor och förhindrar att hundar dödas på grund av rädslan för sjukdomen, både idag och i framtiden.

 

KVITTENS

Namn:         Pia Svensson, Pias Hundhälsa

Belopp:        200 SEK

Sätt:           Enskilt belopp

Orderid:       94372204

 

WSPA vision:En värld där djurvälfärd respekteras och djurmisshandel upphör.

World Society for the Protection of Animals finns för att ta sig an djurmisshandel över hela världen. De arbetar direkt för att hjälpa djur och tillsammans med personer och organisationer som kan se till att djur behandlas med respekt och medkänsla.

 

Den kampanj jag kommer att stödja är:

 

 

Band för livet - i kampen mot rabies

20 miljoner hundar dödas   brutalt varje år. Det är 38 varje minut. En av de främsta orsakerna är rädsla för rabies, men att döda hundar stoppar inte sjukdomen.

Hundarna dödas genom hemska metoder som förgiftning, strypning eller med elchockar. De lider ibland i timmar innan de dör.  Det är framför allt rädsla som ligger bakom denna chockerande grymhet, som dessutom är helt meningslös.

Omfattande vaccinering av hundar är den enda metod som kan stoppa sjukdomen och förebygga den på lång sikt. Medkänsla fungerar. Inhumana massavlivningar både utplånar hundar och tillåter fortsatt spridning av rabies.

WSPA uppmanar regeringar att sluta döda hundar och istället genomföra effektiva vaccineringsprogram. Vi vill att varje vaccinerad hund ska få ett särskilt halsband som visar samhällena de lever i vilka individer som skyddats mot sjukdomen.

 

TILLBAKA

 

www.piashundhalsa.se © 2010 • Västra Esplanaden 13, Sävsjö • 073-5139930 • piaspecial@hotmail.com

Företaget innehar F-skattsedel

www.piashundhalsa.se